Annons

Sandra och Jonas på pallen

Både Sandra Steffensen och Jonas Tilly fick kliva upp på prispallen när Grand Prix-tävlingen på lång bana avgjordes i Burlövsbadet.Och båda trelleborgarna var lika förvånade över framgångarna.
Sport • Publicerad 26 maj 2002

- Det här hade jag verkligen inte väntat mig. Jag har tränat hårt sista tiden och i fredags innan tävlingen kände jag mig inte alls bra i kroppen, sade Sandra Steffensen på söndagen efter att ha simmat in på en andra plats på 400 m frisim och dessutom blivit trea på halva distansen i lördags. - Jag har varit i Florida med landslaget ett par veckor och tränat hårt och har därför ingen fart i kroppen, förklarade Jonas Tilly efter sitt silverlopp på sprintdistansen 50 m frisim i går. Båda hoppas få en biljett till EM-tävlingarna i Berlin i sommar. Men då krävs ännu bättre lopp.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons