Annons

Sandell har målsinnet i behåll

Fredrik Sandell var en gång firad målhjälte i TFF men oavsett hur många år sedan han spelade allsvensk och Uefacup-fotboll – vet han fortfarande exakt var målet är beläget. I debuten för Skansen gjorde Fredrik två mål!
Sport • Publicerad 12 april 2010

KLÅGERUP. Fredrik Sandell är inne på sitt 38:e år och om jag inte minns helt fel – fyller han år på självaste julafton och mot Holmeja firade han lite av tidig julafton. Matchen gick på grusplanen i Klågerup – milslångt från de allsvenska arenorna vid jämförelse och det dröjde väl cirka 20 minuter, innan Fredrik gjorde 0–1. Sex minuter fram ökade han själv på till 0–2 och sedan var det i princip slutspelat för Fredriks del.

– Lite ont i ryggen men det är inga större problem, var förklaringen.

Annons

Till sist blev det 1–3 efter ytterligare ett Skansenmål av André Grönberg.

I Gislöv fanns Charlo som gästande lag och som också inledde bäst.

– Charlo gjorde1-0 redan i åttonde minuten och efter ett långskott i ribban petades returen in och vi stod bara och tittade på, förklarar tränaren Thomas Kronqvist efter matchen.

Kvitteringen kom redan två minuter in i andra halvlek genom Olle Segerhagen och det blev också början till en bra Gislövsperiod. Frans Magnusson ökade på till både 2–1 och 3–1 och då hade endast åtta minuter gått efter pausen.

Så långt såg det ju bra ut för Gislöv men ungdomligt övermod höll på att ställa till det och Charlo kom fram till både 3–2 och 3–3 inom loppet av en enda minut.

Med tre minuter kvar gjordeCharlo även 3–4 trodde nog många men målet dömdes bort för offisde och i stället kontrar Gislöv och avgör till 4–3. Lycklig segerskytt var Christoffer Pettersson.

– Skönt med tre poäng i premiären, summerar Kronqvist efter matchen.

I övrigt slutade matcherna med lokalt intresse så här i ”sexan”:

Janstorp–Minneberg 2–1 (1–1) och V Ingelstad–Näsets FF 1–1 (0–0).

I division sju spelade Skegrie som enda Söderslättslag under premiärhelgen och på bortaplan mot Makedonija blev det 1–1 (0–1) och enligt Skegrietränaren, Roland Johansson var analysen enkel:

– Vi skapade många frilägen men Makedonija hade en oerhört duktig målvakt – som nästan tog allt!

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons