Annons

"Sandblom ingen högoddsare"

Efter Lars Åbergs avhopp tyder allt på att IFK Trelleborgs sportchef Patric Sandblom blir ny ordförande i föreningen. "Sandblom har varit på tapeten sen vi började diskutera det här och jag tror inte att han är någon högoddsare", säger Mats Gullberg, ordförande i IFK Trelleborgs huvudstyrelse.
Sport • Publicerad 22 juni 2009

TRELLEBORG. Patric Sandblom bekräftar att han är ett av de aktuella namn som styrelsens valberedning har att arbeta med. Sandblom säger sig också vara intresserad av en plats i styrelsen.

– Jag är sugen på att hjälpa till men om jag får frågan så har jag tankar och funderingar som måste gå hand i hand. Vi har haft brister i föreningen. Det har brustit i kommunikationen, transparens har inte funnits där och vi har små enklaver som haft sina egna viljor. Det måste vi ta tag i det.

Annons

Hur ser du på att Lars Åberg väljer att ta ett steg tillbaka?

– Jag tror man måste skilja sak från person. Att personen går åt sidan tror jag inte spelar någon roll eftersom Åberg finns kvar med sin drivkraft men som sak är det väldigt bra att få en annan styrelseform och ledarform. Det kan blåsa liv i mycket annat också.

Hur ser du på dig själv som ordförande?

– Jag kan nog bidra på många sätt men vill inte uttala mig förrän valberedningen presenterat ett förslag.

Nicolinn Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons