Annons

Så laddar IFK för elitseriepremiären

20 september är datum för IFK Trelleborgs historiska elitseriepremiär. Knappt tre månader återstår och nu har IFK klart med det mesta vad gäller förberedelserna.
Sport • Publicerad 21 juni 2006

Turneringar, träningsmatcher och träningsläger. Den blandningen gäller inför IFK:s elitseriedebut.

– Allt administrativt är på plats med kontraktsskrivningar och så. Äntligen kan vi titta på det roliga, säger sportchefen Patric Sandblom.

Annons

Den här veckan har ägnats åt tester och fysträning. I nästa vecka kommer bollen tillbaka innan en knappt tre veckor lång semester tar vid.

– Vi ska ha en kick off i samband med beachturneringen i Åhus. Därefter är det full spruta mot elitseriepremiären, säger Sandblom.

Två viktiga turneringar är Allehadna Open i Ystad och Team Sportia Cup i Oslo.

– Vi får täta matcher mot bra motstånd från Sverige, Danmark och Norge. Framför allt i Oslo får vi annat motstånd än vi är vana vid. Det handlar om lite tuffare turneringar där vi ska spetsa till laget.

Martin Falkenby

IFK:s försäsong

22/7 Åhus beachhandboll

12/8 Roskilde– IFK, Slagelse– IFK

13/8 IFK– Ikast

15/8 IFK– IFK Malmö

Annons

18-19/8 Träningsläger Danmark

24– 26/8 Allehanda Open, Ystad

1– 3/9 Team Sportia Cup, Oslo

• Fler träningsmatcher tillkommer

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons