Annons

Robin trivs mot IFK Ystad

För snart ett år sedan besegrade IFK kamratkollegorna från Ystad i Österporthallen med 30–26 och matchen var något av ett genombrott för Robin Carlström.
Sport • Publicerad 12 oktober 2009

TRELLEBORG. ”Robin var stor som Mount Everest i dag!”

Så betygsatte dåvarande tränaren, Dragan Brljevic, Robins insats och där han bland mycket annat stod för sex fina mål.

Annons

Känner du det så – att den matchen var något av ett genombrott för dig?

– Jo, det är nog riktigt och det är i alla fall en av mina allra bästa matcher med A-laget och det var definitivt en match som gav mig ännu större självförtroende än jag haft tidigare.

Av dina sex mål kom två på en ”japan”, där Denis (Bahtijarevic) spelade in. Minns du det?

– Ja, nu kommer jag ihåg det och jag minns också att jag blev utvisad mot slutet, när jag sprang ihop med Niclas Ekberg.

Efter IFK:s kanonstart i årets allsvenska – med tre raka segrar, säger Robin så här inför fortsättningen:

– Det känns väldigt bra och hela laget känns taggat!

Under söndagen var Robin – tillsammans med några lagkamrater – i Malmö för att se HK Malmö–Skövde men matchen som sådan var av underbetydelse. Man var där för att se en gammal kompis.

– Ja, det var roligt att se Andreas (Nilsson) och han är som han är. Väldigt duktig men jag måste säga att hans lagkamrater är väldigt dåliga att hitta honom och han skulle kunna ha gjort långt fler än de tre han nu kom upp i.

Sigge Hansson
SIGGE HANSSON
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons