Annons

Rickard gillar kval

Rickard Åkesson är klippan i Tif Vikings – både när det gäller åldern och rutinen på isen och kvalspel gillar han extra mycket. Han är också säker, när det gäller mötet med Nittorps IK i kväll: @02 Bršd inget indrag:– Ja, vi tar det här – det är jag helt övertygad om. Om alla är friska! @02 Bršd med indrag:Rickard Åkesson har varit med om att föra Mif och Pantern till division ett och Tif Vikings till division två. När det gäller kvalspel med Pantern har han mer att berätta: – Vi missade dessutom kvalet till elitserien tre gånger, där jag minns att Troja stoppade oss vid två tillfällen. Vilket lag vi mötte tredje gången kommer jag inte i håg. Förutom Rickard har André Jönsson, André Sandberg, Martin Svensson och Kalle Nilsson rutin från kvalspel med Tif vikings. När man gick upp i division två för två år sedan. I går samlades spelarna i Tif Vikings för en sista genomgång inför kvällens kvalmöte och när det gäller spelartruppen, säger tränaren Fredrik Hallberg så här: – Vi har Christian Andersson avstängd och han är spelklar först på onsdag. Dessutom tror jag inte på spel för Robin Lindahl – som har en sträckning i ena ljumsken. I ena hörnet av omklädningsrummet sitter Robin Lindahl och lindar sitt ena lår och så här säger han själv om chanserna till spel mot Nittorp: – Det är inte i ljumsken sträckningen sitter utan i lårmuskeln men det är inga problem – jag är spelklar. Borta hela säsongen ut sedan tidigare är Niclas Borgqvist som bröt tummen för några veckor sedan.
Sport • Publicerad 27 februari 2006
Rickard Åkesson är mest rutinerad av spelarna i Tif Vikings. Han är extra laddad inför kvällens kvalmatch mot Nittorp i Söderslättshallen och dessutom säker på sin sak: "Vi tar det här!" @08 Bildbyline:Bild: Sigge Hansson
Rickard Åkesson är mest rutinerad av spelarna i Tif Vikings. Han är extra laddad inför kvällens kvalmatch mot Nittorp i Söderslättshallen och dessutom säker på sin sak: "Vi tar det här!" @08 Bildbyline:Bild: Sigge HanssonFoto: 

Sigge Hansson

0410– 545 24

@02 Bršd med indrag:

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons