Annons

Repris på SM-finalen

Vänersborgs och Pingvins damlag spelade SM-final i våras. Då vann som bekant Pingvin men att tippa lördagens match är inte lätt - båda lagen genomgår ett generationsskifte. Även herrarna möter Vänersborg borta.
Sport • Publicerad 21 maj 2004

- Vad jag har hört ska de ha tappat en hel del spelare och vi är ju inte heller samma lag som då, säger Pingvintränaren James Mansell inför dammatchen. Vänersborgs bästa förra året, Frida Ryberg, är en av spelarna som lämnat laget. Pingvin vann premiären mot Trojan med 22-5 i lördags och "Jamie" räknar med att laget kommer att bli bättre och bättre under säsongen. Pingvin kan använda sig av samma spelare som senast och får dessutom tillbaka Maja Nieminen, som varit på semester. Pingvinherrarna förlorade premiären mot Göteborg på hemmaplan och tränaren Mark Stacey hade hoppats att fler skulle ha lust att "rätta till det" mot Vänersborg borta. - Det är många som inte är tillgängliga. Alla verkar ha annat att göra utom att spela rugby. Jag förstår att folk har jobb och annat att sköta men det är inte bra. Stacey räknar inte med att Roger Marcher, Peter Ahlgren och Ulf Westesson, bland andra, spelar i dagens match. - Vi åker upp med 20 man men det är inte vårt bästa lag.

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons