Annons

Rätt val av IFK:s Zlatan

Kim Johansson hade anbud från IFK Malmö, Olympic/Viking och IFK Trelleborg. Han valde det sistnämnda. Det ångrade han inte i går.
Sport • Publicerad 12 december 2005
Kim Johansson fick nöja sig med två mål mot Olympic/Viking. En bristning i vaden tvingade honom att utgå strax efter paus. Men räkna med att han är återställd till allsvenskan.
Kim Johansson fick nöja sig med två mål mot Olympic/Viking. En bristning i vaden tvingade honom att utgå strax efter paus. Men räkna med att han är återställd till allsvenskan.Foto: 

– Klart jag valde rätt. Allt är på topp här, säger han.

IFK:s vänsternia satt och njöt i glädjerusigt omklädningsrum. Att han tvingades utgå i början av andra halvlek bekymrade honom inte. Kim fick en bristning i den vänstra vaden redan i första halvlek. Och när han med vilja och kraft vräkte in 17– 17 efter paus var det färdigspelat.

Annons

– Det bara small till. Lika bra att vila på onsdag, men sedan är det ingen fara, säger han.

21-åringen kom till IFK från Björnen inför säsongen.

Då oprövad i division ett.

Nu är han redo för allsvenskan. Och mer ska det bli.

Många spelare snackar om en match i taget.

Sån är inte Kim Johansson.

– Vi tar en av elitserieplatserna. Definitivt, säger han.

Det är inte för inte som han är IFK:s Zlatan.

Björn Gustavsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons