Annons

Rasmus Bengtsson förlänger med Malmö FF

Rasmus Bengtsson förlänger sitt kontrakt med Malmö FF. Den före detta TFF-spelaren har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med 2021.
Fotboll • Publicerad 23 januari 2019
MFF:s Rasmus Bengtsson under matchen i Europa League mellan Malmö FF och KRC Genk på Malmö Stadion i november.
MFF:s Rasmus Bengtsson under matchen i Europa League mellan Malmö FF och KRC Genk på Malmö Stadion i november.Foto: Andreas Hillergren/TT

Malmö FF skriver på sin hemsida att klubben har förlängt sitt avtal med klubben till och med säsongen 2021.

– Det är skönt att det är klart. MFF är min moderklubb och jag älskar att spela här. Klubben fortsätter att utvecklas både på och utanför plan. Det är härliga utmaningar med guldstrid och Europaspel varje år. Vi började att snacka lätt om en förlängning under semestern och efter att vi kom tillbaka från uppehållet gick det ganska fort. Nu ser jag fram emot alla matcher och utmaningar som väntar, säger Rasmus Bengtsson till MFF:s hemsida.

Annons

Rasmus Bengtsson spelade i TFF 2005 till 2009. Han värvades som forward men skolades om till mittback på Vångavallen. En position han sedan haft framgång i.

2009 blev han proffs i Hertha Berlin och 2010 gick han till holländska Twente.

Han återgick till sin moderklubb Malmö FF 2015.

Hans tidigare avtal sräckte sig till och med 2019.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons