Annons

Räddad poäng i slutminut

Höllvikens Gif var på väg att sjabbla bort alla poängen i hemmamötet med Lindsdal från Kalmartrakten, där 1–0 lite snopet plötsligt blev till 1–2. Till sist ändå 2–2 och ganska nöjda miner hos tränaren Tommy Hansson.
Sport • Publicerad 1 juni 2009

Inför matchen var det jämnt mellan lagen och Lindsdal låg poängen efter Höllviken på en fjärdeplats och efter första halvleken verkade också tabellställningen stämma men inget av lagen imponerade så långt. En nick i ribban av Gif:s Samir Emanuelsson var det närmaste målet någon kom men även Lindsdal hade en chans i slutminuterna. Marcus Eskilsson i hemmamålet gjorde dock en kanonräddning och alltså mållöst i pausen.

I andra halvlek inleddes målskyttet via Niklas Lindgrens mål till 1–0, där Niklas tryckte in bollen från nära håll och efter en hörna. Hörnan skapades efter ett hårt skott av Björn Larsson och där Lindsdalsmålvakten Etrit Berisha räddade. Då hade det gått 51 minuter.

Annons

Kvarten längre fram kom kvitteringen för Lindsdal och den kom efter en frisparksretur från Marcus Eskilsson i hemmamålet. Det var Oskar Sahlén som gjorde 1–1–målet. Fem minuter längre fram kom även 1–2 och då var det Camil Isic som var målskytt.

– Vi släpper ju in två riktiga srkäpmål och det var skönt att vi inte förlorade på dessa. När det gäller spelet i första halvlek tycker jag det var mycket bra emellanåt, summerar tränaren Tommy Hansson efter matchen.

Det blev alltså 2–2 och kvitteringen som ledde till en poäng för Höllviken kom med endast två minuter kvar och då var det Björn Larsson som var lycklig målskytt.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons