Annons

Premiären avklarad

Det blev plus och minus för de lokala småklubbarna i lördagens seriepremiären. En stor missräkning var tippade topplaget IFK Trelleborgs förlust mot Österlen FF borta i Brantevik, där hemmalaget vann med 2-0 och resultatet visar kanske hur tuff division tre-serien egentligen kommer att bli.
Sport • Publicerad 12 april 2014
Sebastian Lindahl och hans ÖT Smygehuk vann premiären mot BK Höllviken med 3–1.
Sebastian Lindahl och hans ÖT Smygehuk vann premiären mot BK Höllviken med 3–1.Foto: 

Inte så långt där ifrån gick det bättre för ett annat tippat topplag och det var FC Trelleborg som vann med 1-0 borta mot Tomelilla i division fyra. Lika bra gick det för ÖT Smygehuk som vann på Östervångsstadion med 3-1 över BK Höllviken. En utvisning på Höllviken Oakm Forsberg vid ställningen 1-0 bidrog men oavsett var ÖT det bättre laget.

I division fem förlorade Anderslöv i Bara med 0-2 och där spelar Behar först under söndagen hemma mot Nydala. I division sex slutligen vann både Skansen och Pelister borta med 4-0 och för motståndet stod V Ingelstad respektive Klågerup.

Mer om småklubbarnas seriepremiär går att läsa i måndagens pappers- eller

Taner Caliskan
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons