Annons

Positivt skadeläge i TFF

Fredrik Perssons skadade armbåge röntgades under måndagskvällen och det konstaterades då att det inte handlar om varken någon skelettskada eller vattensamling i leden.
Sport • Publicerad 15 april 2003

- Det handlar förmodligen om en övertänjning av ledbanden och det gäller för mig att få igång rörligheten, samtidigt som jag tar det lugnt, meddelar Fredrik direkt efter sjukhusbesöket. Därmed är han också i allra högsta grad hoppfull inför lördagens match borta mot Assyriska i Södertälje: - Jag siktar helt klart in mig på match, avrundar Fredrik. Bredvid träningsplanen fanns - förutom Fredrik - även Mats Lilienberg och Björn Levin. Björn var tillbaka efter sin skada och gjorde nu sitt första boll-pass efter läkningen. Mats fick känning i ena vaden efter matchen i söndags och vilade nu men han var inte speciellt orolig inför fortsättningen: - Nej, jag tror inte det är något allvarligt och jämfört med efter matchen känns det nästan helt bra nu. Efter knappa timmens träning joggade succémannen från premiärmatchen, Patrik Svensson, ut från planen och det är så klart oroande för tränarparet Ulf & Anders: - Nja, jag vet inte riktigt vad som hände men det stramade plötsligt till i ena ljumsken och det är bättre att ta det säkra före det osäkra, menar Patrik. Med på planen fanns både Jimmi Olsson och Dennis Melander och båda verkade gå nästan för fullt.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons