Annons

Positivt men problemfyllt i TFF

Trots den positiva trend TFF är i och har varit i de senaste veckorna hopar sig problemen inför matchen mot Gefle IF på Vångavallen. Nu är det sjukdom och skador som ställer till det för tränarduon Larsson/Grimberg, där Ulf Larsson dock är hoppfull:
Sport • Publicerad 27 september 2002

- Mats (Lilienberg) har visserligen inte kunnat träna sedan i måndags på grund av magsjukdom men jag hoppas han kan medverka under lördagens träningspass. Detsamma gäller Vitali (Gussev) - som varit förkyld de senaste dagarna. Oavsett hur TFF-anfallet till sist kan komponeras lovar Ulf på en fortsatt offensiv satsning och han ser många olika alternativa lösningar: - Skulle varken Mats eller Vitali kunna medverka måste vi förmodligen flytta upp Thomas (Magnusson) igen och det har ju gått bra tidigare med honom i anfallet. Som komplement finns då i första hand Greger (Andrijevski) som sett mycket bra ut på sistone och som var duktig senast mot Häcken, förklarar Ulf. Till tveksamheten i laguttagningen på den offensiva planhalvan finns även frågetecken i försvaret, där Jörgen Eriksson är spelklar efter utvisningen mot Café Opera. - Vi kan omöjligt lämna ut en laguppställning förrän tidigast efter lördagens träning men oavsett - vi kommer att satsas offensivt. Trycka till dem och agera aggressivt, avrundar Ulf.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons