Annons

Pode borta minst en månad

Visserligen vann TFF i U21-serien borta mot Landskrona Bois i går kväll med klara 4–1 (3–0) men Alf Westerberg hade ändå svårt att glädja sig åt detta under hemresan. Det finns tyvärr nya bekymmer som tar över.
Sport • Publicerad 1 juni 2011
Marcus Pode.
Marcus Pode.Foto: Tomas Nyberg

– I dag kom röntgenbilderna på Marcus Podes knä och det handlar tyvärr om en rejäl ledbandsskada, där yttre ledbandet har skadats uppe i fästet. Troligtvis slipper han dock operation men bortavaron för hans del är ändå minst en månad.

Även Johan Nilsson Guiomar fick sin ”dom” i går och han informerar om sin knäskada så här:

Annons

– Det inre ledbandet är till hälften av och det har gjort att även den inre menisken har skadats. På måndag får jag besked av läkaren Per Herbertsson om det ska bli operation eller ej.

Tillbaka till matchen i Landskrona och segern där och Alf redovisar följande:

– Vi spelade ganska bra en bra bit in i matchen och hade alltså 3–0 i pausen. Sedan fick vi även 4–0 tidigt efter pausen och det gjorde kanske att vi lite onödigt slog av på takten och tappade skärpan. Till de fyra målen ska läggas att vi hade hela fem bollar i virket och sammantaget var vi överlägsna ett väldigt ungt Bois.

Unge Filip Svensson stod i mål och gjorde det väldigt bra, där Bois reducering kom först under slutminuterna. Thommie Persson blev ovant tvåmålsskytt och övriga TFF-mål gjordes av Thiago och Fisnik Shala. Shalas mål kom på straffspark, sedan Joakim Sjöhage hade kapats.

Louise Cronholm
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons