Poängmiss på Vannhög

Stavsten/Ymor hade chansen att haka på ordentligt i toppen, när man mötte Kirseberg på Vannhög. Ledning i halvtid med 1-0 och ledning i början på andra halvlek med 2-1.
Sport • Publicerad 2 juni 2008

Tobias Hansson inledde målskyttet och Sebastian Kristensson gjorde målet fram till 2-1.

Kirseberg kvitterade lite snöpligt till 1-1 under upptakten av andra halvlek och det var en frispark som letade sig förbi Mattias Ericsson i hemmamålet – från 30-talet meter! Minuten senare kom Sebastians ledningsmål till 2-1 men till sist blev det oavgjort, sedan Kirseberg nickat in målet till 2-2 efter hörna och kalabalik på mållinjen framför Mattias.

– Det är ju en jämn match, där jag tycker vi ligger lite för långt från motståndarna på mitten. Båda lagen hade chansen att avgöra mot slutet men vi är inte missnöjda med en poäng, menar hemmatränaren, Christian Lind, direkt efter matchen.

I och med förlusten drog Lilla Torg ifrån i toppen och leder nu med fyra poäng före Stavsten/Ymor – som dock ligger kvar på kvalplatsen.