Annons

Pirates nyförvärv i skarp situation

Trelleborg Pirates möter på söndag Wetterbygden på bortaplan i superettan i basket.
Basket • Publicerad 10 februari 2017

Trelleborg Pirates har visat bra form i början av 2017. Tre raka hemmasegrar är facit när laget beger sig till Huskvarna för årets första bortamatch.

– Vi har inga skador och åker iväg med fullt lag och hoppas på att prestera på hög nivå. Frågan är hur samspelta vi hunnit bli med tanke på att vi har två nya spelare i laget. Vi har tränat, men det här är första gången i skarpt läge, säger Pirates coach Ali Lou.

Annons

Pirates har mött Wetterbygden en gång den här säsongen och då blev det seger på hemmaplan.

– Vi gjorde väl inte vår bästa match då, men lyckades vinna i alla fall. De har vissa spelare som kan göra fantastiska matcher för att i nästa vara usla, säger Ali Lou:

– Mot Högsbo, Köping och Alvik har vi vetat precis vilka spelare vi ska ta bort, men i Wetterbygden är det den som har bäst läge som skjuter. Vi kan inte stirra oss blinda på vissa spelare, utan måste ta bort tendenser i spelet. Vi måste förstå vad motståndarna vill göra.

Christer CederlundSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons