Annons

Pirates kvar i basketettan

Det hängde ett kvalhot över Trelleborg Pirates inför sista omgången. Men något riktigt hot utgjorde aldrig Sanda från Huskvarna. Pirates vann i Liljeborgshallen med 74–59 (38–36) och säkrade därmed kontraktet.
Sport • Publicerad 5 april 2014

Nykomlingarna från Trelleborg kommer att spela i basketettan igen till hösten. I den andra halvleken ryckte laget sakta men säkert i från Sanda, laget som består av ungdomar som går på basketgymnasiet i Huskvarna.

– Skönt att det är över. Nu bygger vi inför nästa säsong. De flesta spelarna stannar och så kan vi förhoppningsvis fylla på med två, tre spelare utifrån, säger Ali Lou, coach i Trelleborg Pirates.

Annons

Bäste poängplockare i Pirates blev som så många gånger förr Srdjan Vukovic, den här gången med 31 poäng. Dessutom tog han 20 returer.

Läs mer om matchen i måndagens Trelleborgs Allehanda.

Maria Sällberg
Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons