Annons

Pingvin täpper till och vinner

Pingvin Rugby Club av årets modell är att likna vid de klassiska årgångarna som tog tio raka SM-guld och frågan är väl, vem som skall kunna stoppa laget i år? Nu övertygade man stort i Enköping, där segern skrevs till 11-5 (6-0) och där Enköping tilläts göra poäng först i slutminuterna.
Sport • Publicerad 26 maj 2002

- Det var också första gången som vi släppte fram Enköping och där man kunde avgöra med ett försök, meddelar lagledaren Roland Holmgren efter matchen. Roland saknade de båda tränarna, Mark Stacey och Tom Tamanivalu, som spelare och sedan tidigare var Johan Andersson skadad. Förutom avsaknaden av de rutinerade spelarna ovan drabbades man av ytterligare ett avbräck under matchen och det var Ted Holmgren som åkte på en muskelbristning i vänster axel redan efter 30 minuters spel. Segern var Pingvins femte raka i årets elitserie och nu väntar ännu en bortamatch, när man möter Uppsala på lördag. Elitserien Enköpings RK-Pingvin RC 5-11 (0-6) Poäng, PRC: Peter Svensson 8, Peter Jarl 3.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons