Pingvin pressade Exiles

Malmö/Pingvin åkte på sin tredje raka förlust. Stockholm Exiles vann 53–3 (15–3), ändå tror Minna Ahlström på en god chans i rugbyallsvenskans returmöte på lördag.
Sport • Publicerad 31 augusti 2009

– Exiles är det svagaste av norrlagen. Till lördag har vi en bredare trupp och då har vi stor chans att ta dem, säger Minna som blev lagets enda poängplockare i och med straffen i inledningen.

Skånelaget åkte upp med endast 14 spelare men lyckades ändå störa hemmaspelarna med många bolltapp som följd. 5–3 utökades dock till 15–3 före paus och i andra halvlek orkade inte Malmö/Pingvin hålla emot.

– I första halvlek var vi absolut med i matchen. Sedan ändrade Exiles lite i sitt spel och vi tröttnade, säger Minna Ahlström som på lördag gör sin sista match för laget innan hon beger sig till Edinburg för universitetsstudier

– Det kommer att bli sentimentalt, säger hon om mötet med Exiles på Pilevallen.

Nicolinn Nilsson
Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.