Annons

Pingvin klara seriesegrare

Pingvin RC bjöd på propagandarugby när Vänersborg kom på besök i samband med den stora ungdomsturneringen på Pilevallen. 44-16 (22-9) skrevs siffrorna till och det kunde ha blivit mycket större skillnad!
Sport • Publicerad 17 augusti 2002

- Visst spelar vi bra men vi ger bort alldeles för många straffar, menar tränaren Mark Stacey efter matchen som var extra glad åt seriesegern: - Det innebär att vi kommer att få möta det fjärdeplacerade laget i slutspelet men vi vet ännu inte vilket detta blir. Roger Marcher blev bäste poängplockare med 12 poäng, följd av Peter Ahlgren med 10. Peter Svensson gjorde sju, medan Tom Tomanivalu, Niclas Eriksson och Ercan Aytuglu alla gjorde fem poäng. Tidigare under lördagen spelade Pingvins damlag mot Vänersborgs dito och där blev det nästan omvänt. Vänersborg vann nämligen där med hela 32-0 (20-0!

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons