Annons

Pingisungdomar sopar borden

I Söderslättshallens källarplan spelas det bordtennis som nästan aldrig förr i stan, även om pingisen har en lång historia i Trelleborg med byarna runt omkring. För några år sedan var det herrarna som skördade stora framgångar men nu handlar det mest om "damer" och ungdomar.
Sport • Publicerad 3 mars 2003

I söndags imponerade hemmapojkarna rejält och man körde över samtliga gäster - ganska enkelt, där segersiffrorna skrevs enligt följande: * Trelleborgs BTK-Bromölla BTK 6-0, TBTK-Kågeröds BTK 6-4 och TBTK-IFK Lund 6-4. - Att bli tvåa i serien är definitivt inget att skämmas för - tvärtom är det så klart en väldigt fin prestation, fortsätter Zoltan. I P13-laget spelar: Martin Quist, Andreas Menesi, Philip Augustsson, Peter Larsson, Jonas Lundström och August Gustafsson. Redan under lördagen var TBTK-pojkarna i farten men då handlade det om P15 - som dock är nästan identiskt med P13-laget och även här blev det tre klara segrar. Skillnaden var den att segrarna också innebar att seriesegern bärgades. * Trelleborgs BTK-Söderkulla 6-2, TBTK-Ajax 6-2 och TBTK-IFK Lund 6-3. Martin Quist och August Gustafsson dubblerar och spelar även här men kompletteras av Peter Larsson och Erik Andersson. - Till allt detta skall läggas att vårt P11-lag leder sin serie, avrundar en helnöjd Zoltan Menesi.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons