Pia Nilsson SM-femma igen

Trelleborgs hopp vid SM-tävlingarna i gymnastik försvarade sin femteplats från i fjor i sports aerobics. Men det var en allt annat än nöjd Pia som rapporterade från tävlingen.
Sport • Publicerad 14 juni 2003

- Katastrof! Jag har aldrig kört ett så dåligt program i hela mitt liv. Min coach undrade vad jag höll på med och jag vet inte vad som hände. Det enda jag är nöjd med är att jag höll masken och såg glad ut, det är viktigt eftersom det annars blir avdrag i den artiska bedömningen. Pia Nilsson, som tävlar för Trelleborgs sports aerobics, var 1,5 poäng från en fjärdeplats. - Om jag hade skärpt mig hade jag nog slagit henne, nu blev det en femteplats och det var ju mitt lägstamål inför tävlingen. En förklaring till det misslyckade programmet kan ha varit den röriga tävlingsorganisationen. Fem domare ska var på plats men på SM-tävlingen var det bara tre. - Det var svårt att ladda över huvud taget. Under uppvärmningen fick jag ett hopprep i skallen och det var många som tyckte sig prestera under sin förmåga, vi hade alla svårt med koncentrationen. Pia Nilsson, 34 år,siktar på en bättre placering till nästa års SM.

Louise Voll Ercolino louise.voll.ercolino@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.