Annons

Peter har PGA-chans

Sport • Publicerad 18 november 2006

Peter Hanson, från Stora Slågarp och Bokskogens GK, har fortfarande chansen att slå sig in på nästa års PGA-tour.

Efter första dagens kvalspel på Panama City Beach i Florida låg Peter långt bak i fältet med sina 75 slag. I går tog han revansch på sig själv och gick runt på 66 slag! Med 66 slag var han också bäste man för dagen tillsammans med hemmaspelaren Stephen Gangluff. Gangluff leder också sammanlagt med 135 slag.

Annons

Peter Hanson ligger på en delad tiondeplats med sammanlagt 141 slag. De 66 slagen i går fördelades bland annat på sju birdies och två boogeys.

Det handlar om steg två på PGA-kvalstegen och efter helgens spel går 20 vidare från var och en av de fyra banor man nu spelar på. Dessa är Lake Jovita och Panama City Beach, i Florida samt Deerwood och Craig Ranch, i Texas.

20:e man i Peter Hansons kvalgrupp liger bara slaget efter, så det gäller för Slågarpspojken att hålla koncentrationen uppe. Hela helgen!

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons