Annons

Pelisters supertalang tränade med MFF

Pelisterspelaren Stefan Ilic fotbollsturné snurrar vidare. Efter Barcelona och Deportivo La Coruna har turen nu kommit till Malmö FF.
Sport • Publicerad 1 oktober 2009
Foto: Malin Palm
Efter två provspelsturer till Spanien kan det mycket väl bli i Sverige som Stefan Ilic har sin fotbollsframtid. Nu tränar trelleborgaren med Malmö FF.
Efter två provspelsturer till Spanien kan det mycket väl bli i Sverige som Stefan Ilic har sin fotbollsframtid. Nu tränar trelleborgaren med Malmö FF.Foto: 

Division tre-klubben Pelisters 17-årige talang Stefan Ilic var under onsdagen med på Malmö FF:s träning.

Mittfältaren Ilic, som under sommaren provtränade för de spanska klubbarna FC Barcelona och Deportivo La Coruna, ska träna med MFF i två veckor.

Annons

–  Först var jag aktuell för juniorlaget, men nu fick jag träna med A-laget. Det är stort. Ena dagen sitter man på Swedbank arena och kollar, andra tränar man med dem, sa Stefan Ilic.

Ilic har tränat med MFF en sejour tidigare i år och ska träna med klubben i två veckor.

–  Sedan får jag förhoppningsvis besked. Jag hoppas verkligen att jag får stanna.

Martin Falkenby
Heidi Silvander
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons