Annons

Pelister och FC Höllviken vann

MF Pelister tog emot Holmeja i premiären och på planen fanns då ett hemmalag som förmodligen var mer seriöst och mer vältränat än något annat tidigare. Nye tränaren, den förre MFF-målvakten, Milan Simeunovic, har tillfört mycket redan så här lång.
Sport • Publicerad 18 april 2004

- Vi får se hur det blir framöver men vi vann ju i alla fall mot Holmeja och vi vann rättvist, meddelar lagledaren, Marjan Bosevski. Pelister inledde starkt och man tog också ledningen redan efter elva minuter. Då sköt Yasmin Becirovski en frispark från nästan mittlinjen och bollen tog via en konstig studs vägen in bakom en överraskad Holmejamålvakt. 1-0 stod sig i pausen och blev senare till 2-0 - genom Zoran Stojanovski. Holmeja kom dock igen och var ikapp med kvarten kvar. Med fem minuter kvar avgjorde dock Zoran Stojanovski. Café Vinyl-Tre Lyktor 1-1 Tre Lyktor begick den historiska A-lagspremiären i Malmö och nådde 1-1 mot Café Vinyl. Det lika historiska målet gjordes av Björn Zejnilagic med knappa halvtimmen kvar. Björns mål innebar kvitteringen till 1-1 sedan Café Vinyl gjort 1-0 under matchupptakten. Till Tre Lyktors elände då hör att målet var ett självmål... - Det var en jämn match med gott om målchanser och oavgjort var rättvist. Bäst i ett kämpastarkt lag var nyförväret från Behar, Dino Softic, meddelar Pelle Jaensson i Tre Lyktor. Behar-Vången 1-7 Behar inledde katastrofalt och redan i pausen stod det 0-3. Vången var kanske inte så mycket bättre som siffrorna anger utan det var framför allt bakåt det brast på bred front i Behar. Sedin Polozen gjorde tröstmålet. FC Höllviken-Bolivia 3-1 Nyuppståndna FC vann med 3-1 efter mål av Jacob Ståhl, Thomas Montgomery och Marcus Nydén.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons