Annons

Pelister föll med uddamålet

Pelister förlorade hemma mot Kosova, 2–3 (0–0), i division 4 sydvästra.
Fotboll • Publicerad 20 augusti 2017

Pelister har fortsatt problem med många frånvarande spelare, vilket även gällde mot Kosova. Laget kom till spel med endast en avbytare.

– Efter förutsättningarna gjorde vi en okej match, men vi hade sju killar på semester och tre avstängningar och vi är ju inget topplag direkt. Det är stora utmaningar, sa Pelistertränaren Goran Popovski.

Annons

Kosova tog ledningen i mitten av den andra halvleken och utökade till 0–2 i den 84:e minuten. Albert Merovci reducerade innan Kosova satte 1–3. Dezair Idrizi snyggade till siffrorna på stopptid.

– Dezair gjorde en bra match på mitten. I sina bästa stunder är han alldeles för bra för den här serien. Till nästa match får han några nya lekkamrater i laget, sa Goran Popovski, som också gav ett plus till Albert Merovci.

Fotboll, Division 4 sydvästra

Pelister–Kosova 2–3 (0–0)

P: Dezair Idrizi, Albert Merovci.

Christer CederlundSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons