Pelister bjöd på underhållning

MF Pelister fortsätter att charma fotbollspubliken runt om på småklubbsarenorna. I lördags bjöd man på sin underhållning, när man spelade 1–1 på Vellinge IP, sedan hemmalaget lett i halvtid.
Sport • Publicerad 11 maj 2008
Pelister-Vellinge slutade 1–1 men trelleborgarna låg klart närmast segern. Här håller Fadi El Hage på att ta sig förbi en Vellingeförsvarare Bild: Matso Pamucina
Pelister-Vellinge slutade 1–1 men trelleborgarna låg klart närmast segern. Här håller Fadi El Hage på att ta sig förbi en Vellingeförsvarare Bild: Matso PamucinaFoto: 

– Anders Palmérs killar spelar en mycket trevlig och underhållande fotboll och av de fyra lag vi spelat mot är Pelister det bästa motståndet vi stött på hittills!

Så sa man i Vellingeledningen efter matchen i lördags och man fortsatte så här:

– Fortsätter Pelister spela som i denna match – ja, då kandiderar laget på en plats bland de fyra bästa lagen i serien, när säsongen är slut.

Anders Palmér tar åt sig berömmet och säger själv så här:

– Vi spelade ju väldigt bra och borde väl ha vunnit. Det jämnar dock ut sig och vi hade väl lite tur i Svedala, till exempel. Det jämnar ut sig i längden.

Pelister skapade flera fina lägen att göra mål men saknade skärpan i avsluten.

Vellinge tog ledningen efter hörna och knappa tio minuter kvar till pausen. Målet kom efter hörna och det var Fredrik Ekholm som nickade in bollen till 1–0.

Fem minuter efter pausvilan kvitterade Vladimir Pasarikovski till 1–1 och då slog han in en stolpretur som rullade längs mållinjen.

Anders Palmér vill speciellt framhålla Alexander Jönsson och Dex Idrizi och är lite orolig, när det gäller målvakten Alex Cvetkovski:

– Ja, han skadade sig mot slutet och jag vet inte hur det blir på onsdag för hans del. Redan då möter vi nämligen Bara hemma.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.