Annons

Pelister ångar på

Sport • Publicerad 3 juni 2007

I lördags höll Västra Ingelstad med råge stången mot serieledande Pelister under första halvlek. 0– 0 i pausen kunde och kanske borde varit en hemmaledning i stället.

DIVISION FEM

Annons

– Västra Ingelstad är bäst så här långt och man är också mest på hugget, menar Marjan Bosevski i korvkön.

Väl ute i andra halvlek fortsatte först hemmalaget med sitt offensiva och positiva spel. Mikael Törnqvist var väl den som oftast skapade något för hemmalaget. Många trodde nog också att Mikael gjort 1– 0 men målet annullerades på grund av offside.

Då hade gått ungefär 75 minuter och redan minuten senare kom i stället 0– 1. Det var då hela Söderslätts skyttekung, Igor Tasevski som gav Pelister ledningen. Igor gjorde även 0– 3 i slutminuten och dessförinnan hade Vladimir Pasarikovski gjort 0– 2.

Ö Torp– Vintrie 1– 2

Förre "torparen" Andreas Sjödin gjorde 0– 1 men tvingades senare utgå. Hans Vintrie var klart bäst i stort och hade 1– 2 redan i pausen.

Hemmalagets tröstmål gjordes av Henrik Harletun. I andra halvlek var Östra Torp nästan ikapp men en ny förlust till sist alltså.

Det innebär också, att Smyges stolthet är lite på väg att tappa fotfästet i division fem. Visserligen på kvalplats neråt men likväl sex poäng upp till "fast mark", där Västra Ingelstad finns.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons