Annons

Peking utmanar TFF om MFF-Gustavsson

Nu ger sig IFK Norrköping in i kampen om Malmö FF:s Kenneth Gustavsson. Den 20-årige mittfältaren har tidigare varit i kontakt med Trelleborgs FF om en eventuell övergång.
Sport • Publicerad 14 januari 2003

Kenneth Gustavsson fick inget nytt kontrakt med Malmö FF och verkade länge vara aktuell för en flytt till TFF. - Jag var överens med Trelleborg, men sen drog de sig ur på grund av dålig ekonomi. Nu har de fått in pengar igen så vi får se vad som händer. Det har dykt upp en del annat under tiden, säger Kenneth Gustavsson till fotbolldirekt.com. Nu kan mittfältaren vara på gång till IFK Norrköping. - Vårt förstaval är Hamilton Thorpe, som är hemma i Australien nu, men blir det inget med honom är Gustavsson av intresse, säger Tor-Arne Fredheim, värvningsansvarig i IFK Norrköping. Även ett par norska klubbar uppges vara intresserade av Kenneth Gustavssons namnteckning.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons