Annons

"Patte" klar för Kristianstads FF

Den tidigare TFF-spelaren Patrick "Patte" Nilsson har lämnat Östers IF efter en skadefylld säsong och fortsätter nu karriären i en annan division ett-klubb.
Sport • Publicerad 22 december 2008

Patte har skrivit på ett treårskontrakt med Kristianstads FF – som återvänder till Söderettan efter en säsong i division två.

Patte har haft en skadefylld period den korta tid han varit i Öster och har endast medverkat i tiotalet matcher. Resten av säsongen har en knäskada ställt till det men nu är problemen över och därmed fortsatt satsning alltså. Patrick Nilsson är 22 år och har fått sin fotbollsuppfostran i Janstorp men kom till TFF inför säsongen 2002 från Skurup.

Annons

Kristianstads FF har även visat intresse för Martin Kellerman, i TFF:s tipselittrupp men inget är där klart. Detsamma gäller Höllvikens Christoffer Holter – som testspelat med KFF.

När det gäller Östers IF har den tidigare IFK-spelaren Freddy Borg tecknat nytt treårskontrakt och Freddy kom till Växjöklubben 2005.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons