Annons

Pat Cash missar Svaneholm Open – Ivanesevic ersätter

Australien kommer inte att ställa upp i tennisfesten Svaneholm Open i slutet av juni. På fredagen gick arrangörerna ut med nyheten, att Pat Cash har fått förhinder. Därmed utgår Australiens lag och ersätts av något som kallas för ”Team World”.
Tennis • Publicerad 31 maj 2019

Pat Cash var det stora dragplåstret när tennissatsningen presenterades på Svaneholm slott tidigt i våras. Den legendariska australiska grässpecialisten hade flugits till Skurup för att marknadsföra den nya tennisturneringen.

Men nu står det klart att Cash inte kommer till spel och arrangörerna ger ingen förklaring till orsaken bakom avhoppet. Däremot presenteras kroaten Goran Ivanesevic som ersättare.

Annons

”Goran är en otroligt duktig spelare och en fantastisk personlighet. Han är dessutom ännu mer känd för den stora skandinaviska publiken”, skriver Mårten Hedlund, tävlingschef, i ett pressmeddelande.

Göran Ivanesevic var som bäst rankad som världstvåa (1994).

Svaneholm Open är en tävling inom ATP Champions Tour. Tävlingen avgörs som en lagtävling på fina Svaneholms Slott den 26 - 29 juni 2019. Deltagare är USA: John McEnroe, Patrick McEnroe, Sverige: Mats Wilander, Jonas Björkman, Frankrike: Henri Leconte, Cedric Pioline, Världen: Goran Ivanisevic, Mark Woodforde,

Jan OhlssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons