Parmstrand lämnar Gylle

Efter 0– 6 mot Pelister och 0– 7 mot Minnesberg har man fått problem i Gylle AIF men en nyordning är redan på gång.
Sport • Publicerad 27 april 2005
Roger Parmstrand Bild: Sigge Hansson
Roger Parmstrand Bild: Sigge HanssonFoto: 

Under försäsongens träningsmatcher såg det hyfsat bra ut för Gylle och det fanns också stora förhoppningar inför seriestarten. En plats på den övre halvan var målet men inledningen har alltså blivit oväntat tuff.

– Man får inte glömma att det har handlat om två riktigt duktiga lag vi mött och båda kommer säkerligen också att tillhöra serietoppen i höst, menar Peter Kronström, lagledare i Gylle.

Peter förklarar också att han, tillsammans med Ola Karlsson, tar över tränarskapet temporärt och förtydligar situationen så här:

– Det känns bra att ha Ola i föreningen men vi har inte bestämt hur det blir framöver. Vi har dock bestämt oss för att ta tag i situationen och även om vi, så klart, inte kan gå ut och lova tre poäng i matchen mot Klågerup på lördag, så ska vi åtminstone kämpa och täppa till bakåt på ett helt annat sätt än hittills.

Roger Parmstrand, som var inne på tredje året som Gylletränare, har självmant valt att lämna som tränarposten men gick i går kväll inte att nå för en kommentar.

Sigge Hansson

FOTBOLL GYLLE
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.