Annons

Palmstadens seger hjälpte inte

Sport • Publicerad 14 mars 2005

Palmstaden hade inga problem med Åkarp på hemmaplan i den sista omgången av innebandyns division fyra. 8"3 slutade matchen efter att Palmstaden avgjort redan i den första perioden, som laget vann med 5"0.

Dessvärre vann både Sundet och Igul också och det betyder att Palmstaden spelar i division fyra även nästa säsong.

Annons

– Det kan väl kännas lite ruttet att komma trea och vara så nära men ser man till att vi spelat in ett nytt spelsystem, 2"2"1, som tagit tid, till att jag är ny och till att vi fått många nya unga spelare in i laget så känns det ganska okej ändå, säger tränaren Alex Nikolaidis.

– Egentligen var det här ju ett förberedelseår inför nästa säsong, fortsätter Nikolaidis. Under matchen mot Åkarp i lördags stod det ganska tidigt klart att Palmstaden inte skulle ha en chans på division tre-spel. Igul och Sundet gjorde prcis som Palmstaden, det vill säga gasade tidigt, och om det kom förstås rapporter.

I stället fick man glädjas åt hemmalagets fina spel.

– Alla var taggade och ville verkligen vinna. Vi spelade ut dem stundtals och jag satt och njöt, säger Alex Nikolaidis.

Noterbart från matchen är också att Palmstadens åtta mål gjordes av åtta olika spelare.

Jonas Gustafsson

Innebandy Trelleborg
Innebandy Trelleborg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons