Palmstaden utkontrat

Efter vinst i premiären blev det förlust i årets andra seriematch för Palmstadens damer i division 3. Husie vann i Söderslättshallen med 6-4 efter periodsiffrorna, 1-1, 2-2 och 1-3.
Sport • Publicerad 12 oktober 2003

- Vi orkade inte riktigt i sista perioden. Vi har haft lite lite folk på träningarna på slutet, det har varit litet jobb och lite småskador och vi har inte riktigt kunnat spela ihop femmorna. Men motståndarna gör det bra också, säger tränaren Jonny Olsson som menade att det kunnat bli poäng om laget haft litet tur. - Det var en ganska jämn match rakt igenom men vi har haft svårt mot Husie, jag tror inte vi slagit dem tidigare, men vi närmar oss och vi hade inte riktigt marginalerna på vår sida. Sofia Hansson gjorde ett mål för Palmstaden och Madelene Rengbo gjorde tre. - Väldigt bra att Madelene kommit igång med målskyttet. Annars så tycker jag att laget kämpar på bra, vi har lite missflyt bara, säger Jonny Olsson som menade att Husie lyckades perfekt med sin taktik. - De höll i bollen och de ville att vi skulle komma upp med laget så att de skulle kunna kontra och det lyckades. Men största orsaken är att vi inte varit fullt lag på träningarna och då blir det svårt på match. På söndag väntar Lugi på bortaplan, Lugi som vann sin premiär med 7-0 mot Finn.

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.