Annons

Palmstaden på kvalplats

Palmstaden hade chansen att rycka något i tabellbotten, när Burlöv kom på besök och det såg också hyfsat bra ut efter två spelade perioder. Då stod det 2-2 men hemmaspelarnas ineffektivitet kom att bli avgörande i den sista, där Burlöv kunde dra ifrån via 3-1 till sammanlagt 5-3.
Sport • Publicerad 3 mars 2002

- Det är vår oförmåga att sätta dit bollen som fäller avgörandet samtidigt som Burlöv utnyttjade sina chanser. Tyvärr har det varit så i alltför många matcher för vår del, säger PIK-tränaren Rickard Bjelk efter matchen. Robin Liljegren, Morgan Johansson och Andreas Plym gjorde Palmstadens mål men samma trio tillhörde också dem som brände upplagda chanser vid flera tillfällen. I och med förlusten ligger nu Palmstaden på en av de båda kvalplatserna - tillsammans med Svedala. Sist och på den enda nedflyttningsplatsen ligger Häljarp och strax ovanför Palmstaden ligger Malmö HP med samma poäng. Division 4 Södra Palmstaden-Burlöv 3-5 (2-1, 0-1, 1-3) Mål, PIK: Robin Liljegren, Morgan Johansson, Andreas Plym.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons