Annons

Palmstaden nära skrälla

Sport • Publicerad 27 februari 2006

Ett Palmstaden i desperat poängbehov tog sig på lördagen an suveräna serieledaren Södradal. Det var nära att motivation slog klass, men bara nära.

– Vi lyckades inte ända in på mållinjen, sa Alex Nikolaidis efter 2– 3 (0– 2, 2– 0, 0– 1).

Annons

Palmstadentränaren hade gärna sett poängutdelning i jakten på kvalplats och chans på fortsatt överlevnad i division tre. Mer än nära blev det inte.

– Vi jobbade oss in i matchen i mittperioden och hade chanser att ta ledningen. Tyvärr fick de ett mål i början av tredje och det ville sig inte för vår del, säger Alex Nikolaidis.

– Vi spelade sex mot fem i slutet och hade bra tryck, men fick inga bra lägen.

Palmstaden kom till spel utan Linus Svensson (avstängd) och Zoran Kitanoski (bortrest). Dessutom är Jens Ferm på långsemester.

– Tycker att våra ungdomar som kom in, som Filip Marklund (född 1989), gjorde ett jättebra arbete. Trots förlusten lever kvalchansen vidare, men då krävs det seger mot Strövelstorp hemma på söndag och dessutom att matcherna i den sista omgången går rätt väg.

– Jag är mycket nöjd med försvarsspelet mot Södradal och det ska vi ta med oss. Vi har visat bra spel i slutdelen av säsongen och jag har på känn vi klarar detta, säger Nikolaidis.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons