Annons

Palmstaden i toppmatch

Sport • Publicerad 16 februari 2005
Zoran Kitanoski som med 26 gjorda poäng (18 mål, 8 assist) är poängkung i Palmstaden. Arkivbild: Tomas Nyberg
Zoran Kitanoski som med 26 gjorda poäng (18 mål, 8 assist) är poängkung i Palmstaden. Arkivbild: Tomas NybergFoto: 

Tabellfyran Palmstaden tar emot tvåan Malmhaug i Söderslättshallen.

Förutsättningarna:

Annons

Det är match i den 19:e omgången av 22. Palmstaden har 32 poäng och Malmhaug har 36. Vinst för Palmstaden betyder alltså kontakt med topplagen – ett måste om drömmen om ett snabbt återtåg till division tre ska leva vidare. Seriesegraren går direkt till division tre och tvåan får kvala. Palmstaden har en match mindre spelad än toppkonkurrenterna.

Palmstadens poängkung Zoran Kitanoski, 23, är optimist inför i kväll:

– Jag tror att vi har storchans att vinna. Vi var bra i två perioder mot dem borta men tappade 5–1 till 5–5 i sista perioden, fråga mig inte vad som hände.

Vad hände?

– De hade inte en chans i två perioder men i sista fick de in två bollar ganska snabbt och sedan fick vi några utvisningar och så kom de i kapp. Men det är ett helt annorlunda golv i deras hall.

På vilket sätt är golvet annorlunda?

– Det är parkett och vi har haft svårt på parkett. I Söderslättshallen studsar det inte lika mycket och är inte lika halt.

Malmhaug och Sundet (serieledaren) spelade 1–1 i tisdags, det var väl bra för er?!

– Många i laget tyckte det men jag tror att Sundet kommer att ta resten och då kan man se det som att Malmhaug vann en poäng i stället.

Jonas Gustafsson

Innebandy Trelleborg Palmstadens hopp om en direkt återkomst till division tre lever kvar. I kväll är det toppmöte i innebandyns division fyra.
Innebandy TrelleborgPalmstadens hopp om en direkt återkomst till division tre lever kvar. I kväll är det toppmöte i innebandyns division fyra.
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons