Annons

Palmstaden höjde sig i Båstad

Palmstaden har nu gjort sig ett namn i Innebandy-sverige. Succé i Båstad Outdoor open och spelande tränare Henrik Kronholm var närmast lyrisk.
Sport • Publicerad 4 augusti 2008

- Vi har egentligen höjt oss i alla matcher. Jag sa att vi kanske skulle gå vidare från gruppen, men det var mest för att ingjuta mod. Jag trodde nog inte riktigt på det, säger han.

Efter att bland annat ha slagit Superligalaget FC Helsingborg i kvartsfinal, stötte man dock på patrull i semifinalen mot Pixbos andralag där förlusten skrevs till 3-6.

Annons

- Men det var hur jämnt som helst och vi kunde lika gärna ha vunnit. Två av målen gjorde de efter att vi plockat ut målvakten, säger Kronholm.

Förlusten till trots var tränaren mycket nöjd med lagets insats och valde dessutom att lyfta fram en spelare lite extra.

- Forwarden Filip Sivhed har höjt sig under turneringen och svarat för en bra arbetsinsats.

Palmstaden får nu dras med favorittrycket när säsongen drar igång.

- Det gör oss inget att de andra lagen vet hur bra vi är, säger Kronholm.

Axel Pileby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons