Palmstaden föll i Bjärred

Palmstaden har haft det tungt efter nyår i division två. En poäng på fem matcher är vad laget har fått med sig under 2018. På söndagskvällen vann Bjärred med 9–5.
Innebandy • Publicerad 4 februari 2018

Trelleborgslaget fick en smakstart när Simon Strömberg gjorde matchens första mål halvvägs in i första perioden.

Palmstaden hängde med målmässigt till i slutet av andra perioden. Samme Simon Strömberg reducerade till 3–4 efter 16.22 och såg ut att ge PIK hopp inför sista perioden.

Istället kontrade Bjärred genom att göra tre raka mål under de tre sista minuterna av andra perioden. Det sista målet, 7–3, kom efter 19.58.

Där och då verkade Palmstaden vara ett slaget lag. Visserligen reducerade Sebastian Karlsson till 7–4, men någon riktigt kontakt målmässigt blev det inte.