Annons

Palmstaden fick hål på Hofterup

Sport • Publicerad 12 november 2007

Palmstadens tränare Joon Berggren är tillika en av lagets nyckelspelare. Men i segermatchen mot Hofterup (9– 5) i division tre stod han vid sidan av med ont i ryggen.

– Jag har känt lite grand innan under säsongen. Nu gick det inte, förklarar Joon Berggren som ska på läkarbesök på tisdag.

Annons

Mot Hofterup var det Fredrik Sjöstedt som blev den stora matchvinnaren med tre mål och fyra assist.

Palmstaden var det klart bättre laget mot ett hembackande Hofterup. Men effektiviteten var det sämre med. Med mer än halva sista perioden spelad ledde trelleborgarna enbart med 6– 5.

– Bollarna ville inte in, men till slut får vi ju hål på dem, berättar Berggren som inte är den ende spelaren i Palmstaden som är skadedrabbad.

Det samma gäller Zoran Kitanoski (knä), Fredrik Thelander (hand, Jens Ferm (tå) och målvakten Gunnar Assab (hand).

I skadades frånvaro blir det upp till andra att visa sig. Målvakten Jonas Holmgren och backen Joakim Nilsson var två som tog chansen. (TA)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons