Annons

Palmstaden derbyföll

Ledning med 3–1, ändå föll Palmstaden i det tuffa derbyt mot Gårdarike. "Vi bjöd på tre mål", säger tränaren Jonny Olsson besviket efter 4–5 (2–1, 1–1, 1–3).
Sport • Publicerad 14 februari 2005
Anna Nyman svarade för ett av Palmstadens mål i derbyt mot Gårdarike. Trots att laget kämpade ända till slutet föll Palmstaden med uddamålet. @08 Bildbyline:BILD: Tomas Nyberg
Anna Nyman svarade för ett av Palmstadens mål i derbyt mot Gårdarike. Trots att laget kämpade ända till slutet föll Palmstaden med uddamålet. @08 Bildbyline:BILD: Tomas NybergFoto: 

Palmstaden, bottenlag i division tre, bjöd på en bra kamp mot topplaget Gårdarike.

Men laget föll på målsnöret.

Annons

– Det är de små marginalerna som avgör. Vi behöver flyt och det hade vi inte i dag, säger Jonny Olsson.

Han fick se sitt lag ta ledningen, hade 3–1 i mittperioden. Men Gårdarike reducerade före periodvilan och fick också snabb utdelning i inledningen av tredje perioden.

Gårdarike gick också upp i ledning, men Petra Simonovski utjämnade med sitt tredje mål för dagen och det väckte hoppet om hemmaseger. Avgörandet kom med sex minuter kvar när Gårdarike fastställde slutresultatet 4–5.

– Vi krigar mer i laget nu jämfört med tidigare under säsongen. Tyvärr är vi inte hundraprocentigt koncentrerade och vi bjöd på tre mål. Jonny Olsson klagar på att spelare gör tvärtom vad de blir tillsagda och detta är ett återkommande problem.

– När de gör som de ska spelar vi en bra innebandy, men jag vet inte vad vi ska göra för att få ordning på detta. Vi gör misstag helt enkelt.

Men det var också det här med små marginaler. Vid ställningen 3–1 missade Palmstaden två frilägen och med två sekunder kvar var ribban i vägen för en kvittering.

Tre omgångar återstår och det finns en möjlighet till avancemang i tabellen.

– Vi har Finn i sista matchen och då ska vi försöka undvika sistaplatsen, säger Jonny Olsson.

Martin Falkenby

INNEBANDY TRELLEBORG
INNEBANDY TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons