Annons

Oviss skada stoppar Melander

En oviss ljumskskada stoppar Dennis Melander. TFF:s högerback vet inte när han kan vara tillbaka i spel.
Sport • Publicerad 29 april 2011
Foto: Tomas Nyberg

Trelleborg FF:s lagkapten Dennis Melander dras med en ljumskskada och han har inte en aning när han kan vara tillbaka i matchdugligt skick.

– Det är ovissheten av inte veta vad det är för skada som är det jobbiga, det hade varit lite lättare om man hade vetat vad det är för skada och hur lång konvalescenstid det är, säger högerbacken.

Annons

Det var i matchen mot IFK Norrköping förra söndagen som Dennis Melander fick ont i ljumsken. Han spelade hela matchen men hade ont efteråt.

– Jag åt tabletter på tisdagen och på onsdagen kändes det bra och jag åkte med laget upp till Gävle. Men då fick jag ont i igen och kunde inte spela, säger Dennis Melander och avser skärtorsdagens match mot Gefle.

Sedan dess har Dennis Melander velat få svar på vad som är fel. Två olika läkare har gett honom två olika diagnoser på vad det kan vara för skada. Därför åkte Melander på torsdagen till Halmstad för en röntgenundersökning för att få reda på vad det är som spökar.

– Första steget är att få reda på vad det är, och det hade varit skönt att veta vad som gäller, säger den trogne TFF-spelaren som hoppas få svar på fredagen.

– Jag känner inte av skadan i vardagliga livet, men när jag springer lite i sidled känns det direkt.

Dennis Melander vet inte alls när han kan vara tillbaka i spel.

– Jag kan inte spekulera i det, men jag hoppas så snart som möjligt utan att jag riskerar något mot mig själv, säger Dennis Melander.

Däremot är Kristian Haynes på bättringsvägen. Mittfältaren har deltagit i de senaste träningarna.

– Det känns helt okej men jag är inte helt hundra ännu och det är annat att gå in i duellspel, säger Kristian Haynes.

Det var i andra omgången i matchen mot Gais som Kristian Haynes fick en smäll på foten och tvingades utgå. Sedan dess har han kämpat för att komma tillbaka. Kanske kan han spela mot Djurgården på söndag.

– Det är inte uteslutet men vi får avvakta och se. Men det saknas lite styrka i foten och det kan vara dumt att gå på det för tidigt, vi får se hur det känns på lördag när vi tränar, säger Kristian Haynes.

Björn Gustavsson
Jonas Jakobsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons