1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

ÖT Smygehuk vann på walkover när alla trelleborgslagen tog tre poäng

Idel trelleborgssegrar i veckan när lokallagen spelade ut motståndet. Under torsdagen vann ÖT Smygehuk på walkover och Gislövs damer besegrade även sitt motstånd. På fredagskvällen passade dessutom Skegrie och Anderslöv på att göra likadant.
Arkivbild.
Foto: Jonas Bergström

Division fem

Arlöv–Skegrie 1–3 (0–1)

Skegrie: Hans Silow Håkansson 2, Patrik Ljungqvist.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på trelleborgsallehanda.se, appen MinTA och e-tidning tis, tors, lör. 159 kr per månad!

Efter endast elva spelade minuter på Kronetorpsvallen hade bortalaget Skegrie 0–1 efter mål av Hans Silow Håkansson. Hemmalaget gjorde 1–2 på en frispark men mer chanser än så fick de inte.

– Hela laget jobbade på bra idag, det var en stabil seger. Det har kommit in en hel del nya spelare som gjorde jättebra ifrån sig, säger Christian Andersson, tränare för Skegrie.

Division sex

Tygelsjö–Anderslöv 1–5 (0–0)

Anderslöv: Patrik Lippe, Andy Olsson, Patrik Andersson, Markus Nilsson, André Isgren.

Första halvleken på Pilbäcks IP innehöll inte mycket händelser utan inledde fredagens match med ett 0–0 resultat i halvtid. I andra halvlek blev det desto mer fart och gästande Anderslöv slog slutligen Tygelsjö med 1–5.

– Matchen började inte jättebra, vi hade lite svårt att hitta våra positioner och bjöd på ett par lägen där vår målvakt i sin tur gör ett riktigt bra räddningar. Sen äger vi i stort sett hela andra halvlek, vi sprang slut på dem, vi hade bättre ork, säger Håkan Isgren, tränare för Anderslöv.

Division sju

ÖT Smygehuk–Smedstorp 3-0 (walkover)

Veckans omgång skulle ha inneburit en hemmamatch mot Smedstorp för Smygehuks del. Tyvärr lämnade Smedstorp walkover och matchen ställdes in. Detta innebär att Smygehuk tilldelades segern och 3–0 i mål.

– Det är tråkigt för det är inget vi kunde styra över, man spelar hellre matcher än vinner dem på walkover, säger Nerim Suman, tränare för ÖT Smygehuk.

Smygehuk ligger nu etta i tabellen och nästa match spelas den 17:e juni mot Onslunda IF.

Damer division fyra

Gislövs IF–Malmö City 7–4

Gislöv: Rebecca Ohlsson 4, Carolina Schmidt 2.

Efter 34 spelade minuter var resultatet redan 4–1 till Gislövs IF och Rebecca Ohlsson hade gjort tre av de målen. Men trots fem gjorda mål redan i första halvlek så kom det ytterligare några i den andra.

– Hela matchen kändes säker för oss. Men vi är inte riktigt på plan idag, vi kan göra det lite bättre för oss. Spelmässigt var det alldeles för mycket kontringsfotboll för min smak, vi ska vara ett mer spelande idag och det tycker jag inte idag, säger Erik Ahlgren, tränare för Gislövs IF.