Annons

Östra Torps tredje raka seger

Östra Torp har inlett seriespelet på bästa sätt och tog i går en ny seger i bortamatchen mot Skivarp. 2– 3 slutade matchen efter 0– 2 i pausen.
Sport • Publicerad 30 april 2005

Smygelaget verkade gå mot en ny, säker seger, sedan man ganska enkelt gjort 0– 3 men i stället var Skivarp till sist inte så långt från en poäng.

– Vi vann men i dag spelade vi riktigt dåligt och då tar vi ändå alltså ledningen med 3– 0. alla tre målen kom på fina frisparkar, där Martin Jönsson inledde med att sätta en i ena krysset. Martin Rengbo ökade sedan på med två frisparkar och så långt såg det bra ut, förklarar lagledaren, Mathias Jönsson.

Annons

Skivarp reducerade till 1– 3 och vid den ställningen missade Martin Rengbo en straff och i slutminuten kunde Skivarp hyfsa till siffrorna ytterligare.

– Man var dock aldrig nära en kvittering utan domaren blåste av matchen nästan direkt efter deras mål fram till 2– 3, avrundar Mathias.

Svedala– Vellinge 2– 2

Vellinge ledde med 1– 0 i pausen efter mål av Mikael Andersson men Svedala vände till 2– 1.

– Med tio minuter kvar kvitterade Torbjörn Tornblad till 2– 2 och det var nog ganska rättvist, menar Vellingetränaren, Tommy Hansson.

Kvarnby– Skegrie 3– 1

I division sex spelade Skegrie i Husie mot Kvarnby. Hemmalaget vann med 3– 1 (2– 1) och var det bättre laget:

– Ja, Kvarnby har ett ungt lag som spelar trevlig fotboll och det är inte mycket att säga om deras seger. Vi inledde dock väldigt bra och Jimmy Sundström gjorde 0– 1 efter tio minuter, förklarar Skegrietränaren, Hans-Gunnar Nilsson.

Kuriosa i sammanhanget är att Kvarnbytränaren, Mats Nilsson, är uppvuxen alldeles invid fotbollsplanen i Snarringe – Skegries hemmaplan!

FOTBOLL TRELLEBORG Div 5, 6,7
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons