Östra Torps slutkvart avgjorde

Östra Torp spelade på nya idrottsplatsen i Hyllie mot Vintrie i premiären och den matchen såg länge ut att sluta mållös. Det skapades en och annan halvchans på båda håll men en blixtrande slutkvart förändrade matchbilden rejält.
Sport • Publicerad 18 april 2004

Östra Torp vann till sist med hela 3-0 (0-0) efter två mål av Magnus Malmberg och ett av Andreas Sjödin. - "Manges" andra mål - till 0-3 - var ju läckert, där han lobbade in bollen från halva plan, analyserar lagledaren, Mathias Jönsson, efter matchen. Eriksfält-V Ingelstad 2-2 När matchen i Hyllie började hade Västra Ingelstad precis slutfört matchen mot Eriksfält på Lindeborg och även den matchen hade en varierad matchbild: - Ja, vi inledde starkt och när Thomas Ordrup gjorde 0-2 på straff under andra halvlekens inledning, trodde vi nog att vi skulle vinna. Eriksfält kom dock igen och lyckades alltså utjämna till 2-2, meddelar Jan Persson efter den matchen.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.