Annons

Östra Torp bara vinner och vinner

Visserligen blev det 1-1 i förra omgången mot Lilla Torg men annars är det bara segrar som gäller för Östra Torp i årets seriespel.
Sport • Publicerad 23 maj 2004

I lördags var det Västra Ingelstads "tur" att möta Smygelaget och den träffen slutade med en ny, klar seger. 0-4 (0-3) blev det sedan Niklas Mattsson blivit tvåmålsskytt och där Anders Mårtensson och Mattias Herrström kompletterat som målskyttar. Mattias är endast 15 år och hans spel lovar gott inför fortsättningen. Nu kom han in som avbytare i andra halvlek och förutom ett ständigt jagande och många bollvinningar gjorde han ett underbart mål. Han fick bollen i djupled, hårt uppvaktad av hemmaförsvarare men höll undan och chippade slutligen elegant bollen över en utrusande Stefan Evehammar. Stefan brukar vara säkerheten själv och hade här ingen chans men vid två av de andra målen var Stefan ovanligt olycklig och tar säkert på sig skulden där också.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons