Annons

Östra Torp ångar på

Vilket lag ska kunna stoppa nykomlingen Östra Torp Gif i den södra femman? Ja, den frågan är mer och mer berättigad och inte minst efter fredagens utklassning på bortaplan, där Gäsrnäs AIS fick ge sig med hela 0-8.
Sport • Publicerad 22 maj 2009

Redan i pausen stod det 0-4 och det var ren propagandafotboll som Smygegänget bjöd på och när det gäller målskyttarna, säger lagledaren, Mathias Jönsson, så här:

- I dag lossnade det riktigt för Anders (Nilsson) och han gjorde fyra mål. Övriga mål gjordes av Mikael Fransson, Mattias Herrström och Filip Zahn, där Filip blev dubbel målskytt.

Annons

I samma serie föll Anderslöv borta mot Liga 06 med 0-2 (0-0) och enligt Jonas Åkerman var segern ganska rättvis:

- Ja, det tycker jag, även om vi skapade flera bra chanser. Samtidigt gör Kenny (Magnusson) i vårt mål flera riktigt fina räddningar.

I division sex spelade såväl Västra Ingelstad som Skegrie österut och för Västra Ingelstad blev det poäng i Köpingebro. 2-2 (0-0) slutade den matchen och enligt Jan Persson blev det dramatiska slutminuter:

- Ja, vi tar ledningen med 0-1 genom Claes (Davidsson) men Köpingebro vänder och tar ledningen med 2-1 i sista minuten. Då kommer Tony Ringblom in för oss och i absolut sista sekunden lyckas Tony få in bollen till 2-2.

Skegrie föll med klara 1-4 (0-4) i Janstorp och där gjorde Christer Håkansson tröstmålet. Förlust blev det även för Lilla Beddinge i division sju och VVK vann på Kroksbäcks IP med 1-0 (1-0). Trots två utvisade spelare mot slutet lyckades Malmölaget hålla undan för Lilla Beddinges anstormning.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons