Annons

Öppning för Zlatan Azinovic

Dörren står på glänt och Zlatan Azinovic är redo att kliva in. Men någon måste ut och denne någon är Viktor Noring. – Som jag förstår det ligger jag bra till om Viktor lämnar, säger Azinovic.
Sport • Publicerad 4 januari 2012
Zlatan Azinovic. Arkiv: Tomas Nyberg/2011
Zlatan Azinovic. Arkiv: Tomas Nyberg/2011Foto: 

Just nu har TFF fyra målvakter i träning. Det rimmar inte med den nedbantning av truppen som aviserats inför säsongsstarten i superettan. Men förklaringen är enkel.

Zlatan Azinovic förbereder sig inför en fotbollssäsong som kan innebära att höstens låneperiod övergår till permanent tillvaro.

Annons

– Jag vet inte hur länge jag får träna med Trelleborg. Jag kör på än så länge, säger Azinovic.

Kontraktet med Kalmar FF gick ut 31 december. Därmed finns 23-åringen tillgänglig på marknaden gratis, han behöver inte köpas loss. Men någon huggsexa om målvakten är det inte tal om.

– Jag vet att det finns intresse från annat håll, men därifrån är det en lång process innan det blir något konkret av det.

Under tiden håller han formen med hjälp av Janne Ericssons extra målvaktspass i Söderslättshallens brottningslokal. Samtidigt håller han tummarna för att Viktor Noring ska lämna för spel i högre sammanhang.

– Vad som händer med mig beror lite på vad som händer med Viktor. Lämnar han så ökar möjligheten. Ska klubben ha in en målvakt till har jag förstått att jag ligger bra till.

Hur länge kan du vänta?

– Det vet jag inte, det får framtiden utvisa. Jag får se vilka alternativ jag har. Men det är skönt att jag kan fortsätta hålla igång på träningarna i Trelleborg.

Zlatan Azinovic kan bara vänta och se och hoppas att rätt man kliver ut genom dörren.

– Jag fortsätter gärna i Trelleborg. Jag har fått en nytändning här nere.

Louise Löfgren
Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons