Annons

Olycklig debut för Olof

Debuten i taktorpulling blev inte riktigt som Olof Andersson tänkt. När starten gick surnade motorn på hans traktor Little Tiger och ekipaget kom aldrig iväg.
Sport • Publicerad 20 juli 2009

HÖRBY. – Han fick inte komma iväg och göra ett riktigt drag, men han är nöjd ändå och fick känna på stämningen i alla fall, säger Ulf Andersson, pappa och mekaniker till Olof.

Motorn började strula redan innan avfärden från Anderslöv till Hörby och det blev en strid in i det sista för att få den klar till start. Olof kunde rulla in på banan av egen kraft men när han väl var på plats vid starten så ville det sig inte.

Annons

– Vi fick inte rätt på det. Han kunde backa och koppla men när han skulle iväg hade motorn surat sig för mycket, säger Ulf Andersson.

Den oturliga debuten är dock inget som hindrar Olof Andersson från att ta nya tag. 14-åringen från Anderslöv har nu siktet inställt på nästa års säsong.

– Olof har sett framemot detta i flera år så han kommer definitivt satsa vidare, säger pappa Ulf.

Lucas Dietrichson
Nicolinn Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons