Öhrströms Fiorentina illa ute i Champions League

Stéphanie Öhrström satt på bänken när hennes Fiorentina förlorade med hela 0–3 mot Manchester City i åttondelsfinalen i Champions League-slutspelet.
Fotboll • Publicerad 3 mars 2021

Stéphanie Öhrströms Fiorentina får det tufft att vända åttondelsfinalen mot Manchester City nästa vecka hemma i Florens. City vann på onsdagskvällen med hela 3–0, när Trelleborgsmålvakten satt på bänken hela matchen.

Hennes målvaktskollega Katja Schroffenegger hade släppt in två bollar redan efter fyra minuters spel. I 89:e minuten kom också 3–0, vilket gör utgångsläget tufft nästa vecka när returen spelas i Florens. Fiorentina lyckades inte få iväg ett enda skott på mål under matchen.

FC Rosengård, med förre TFF-tränaren Patrick Winqvist som assisterande tränare på bänken, lyckades förbättra sitt utgångsläge till returen nästa vecka efter att ha hämtat upp 0–2 till 2–2 hemma mot St Pölten från Österrike.

På tilläggstid kvitterade lagkaptenen Caroline Seger, vilket förbättrade chanserna för Malmölaget avsevärt.